Ons verhaal

Steengoed jezelf zijn

Wil jij steengoed jezelf zijn? Steengoed in wat je voelt, denkt en doet. Dichtbij jezelf! Wil jij weten waar het stroomt en waar het schuurt? Zodat je de juiste weg kiest die je dichterbij je doelen brengt.

Wij volgen geen standaardroutes maar creëren samen een nieuwe weg. Een weg waar jouw wensen en verlangens de ruimte krijgen zodat je doelbewust verder kunt. Mooie doelen bereik je niet zomaar, daar is lef en liefde voor nodig.

Hoe we dat doen?

We zijn altijd scherpzinnig openhartig en verdiepend. Dat zijn onze kernwaarden. Steengoed blijven in ons vak, is ons doel. Zodat jij steengoed jezelf kunt worden.

Kernwaarden

Scherpzinnig

opmerkzaam en nieuwsgierig.

We proberen anderen te laten excelleren door goed te observeren waar hun kracht zit. Daar komen onze eigenschappen scherpzinnig, opmerkzaam en nieuwsgierig goed bij van pas. Wij volgen niet één standaardroute. Wij creëren samen een weg die jou het verst brengt. Een weg waar jouw wensen en verlangens de ruimte krijgen zodat je doelgericht en doelbewust op reis gaat. Mooie doelen bereik je niet zomaar, daar is lef en liefde voor nodig.

Openhartig

en open minded.

Wij volgen ons hart. Dat betekent dat we voelen waar het stroomt maar ook waar het schuurt. Met verfrissende openheid en onze recht door zee blik kijken we naar jouw wensen en vragen. Alleen met oprechte aandacht, en door te luisteren, kijken en ervaren, kunnen we deelgenoot worden van jouw ontdekkingsreis. We helpen je om openhartig te zijn zodat je tot pure inzichten komt voor jezelf en voor je team.

Verdiepend

omdat we de kern willen raken en de essentie doorgronden.

We zijn niet bang om eerst een heel stuk af te dalen om daarna weer opnieuw te groeien en op een andere top uit te komen dan waar we vertrokken. Als je aan de oppervlakte blijft, kom je immers nooit tot de kern. Door te verdiepen kunnen we beter vaststellen wat jouw barrières en drijfveren zijn maar ook waar groeikansen liggen. We blijven niet hangen in woorden en metaforen. We zetten persoonlijke en professionele inzichten om in sterke, concrete acties die jou en je team bewust verder brengen.

Onze missie

Wij willen graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dat doen we door jou en jouw team in beweging te brengen.

Symboliek van stenen

Om steengoed te blijven in ons vak zijn we altijd scherpzinnig openhartig en verdiepend. Dat zijn onze kernwaarden. Zo zijn we die rots in de branding bieden we houvast. Maar tegelijk zijn we dat steentje in het water dat eerst een kleine rimpeling teweegbrengt. En misschien wel uitgroeit tot een vloedgolf. Dat steentje, dat jou in beweging brengt, daar gaan we samen naar op zoek. En als het bij een kleine rimpeling blijft, kan dat helemaal oké zijn. Elke beweging is er een. Daarom staan bij ons juist stenen symbool voor beweging en verandering.