Lifelong Learning Event voor Alumni van FP&P

Hi! Super leuk dat je ge├»nteresseerd bent in ons Lifelong Learning Event. Dit jaarlijks terugkerende gratis Event is er speciaal voor jou als alumnus van onze trainingen. Het is h├ęt moment voor inspiratie, met de nieuwste inzichten op het gebied van Brein, Technologie en Cultuur. Naast het uitnodigen van een interessante spreker, reiken we deze middag ook onze eigen ” Impact Award” uit en is er een inspiratiemarkt. Aansluitend drinken we een borrel. Vind je het leuk om een van de mensen uit jouw groep weer te zien, stuur ons dan een berichtje!

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten, laat weten dat je komt via onderstaande button!

Hartelijke groet,

Robert Jan, Robin en Frits

Olav de Maat (1978) is consultant, trainer en schrijver. Hij is oprichter van Fellow Man, een adviesbureau voor dienstverlenende bedrijven binnen onder andere de overheid, het onderwijs, de techniek en de media. Hij zet zijn kennis van economie, psychologie en biologie in om organisaties menselijker te maken.

Programma 21 juni 2018:

16:00 uur Opening Event

16:30-17:00 uur Spreker Olav de Maat

Is it hard to keep an Open Mind?

Aan de hand van inzichten uit de biologie, psychologie en geschiedenis beschrijft De Maat de fascinerende ontwikkeling van sociaal (en asociaal) gedrag: van de eerste nederzettingen tot het vechten om een parkeerplek bij de supermarkt.

Door zijn geestige eyeopeners en praktische adviezen ontdek je hoe je je innerlijke hufter kunt onderdrukken en het beste in jezelf en anderen naar boven kunt halen: op straat, in de trein, thuis en op het werk.

17:00-17:30 uur Uitreiking “Impact Award”

17:30-18:30 uur Inspiratie markt en borrel met live muziek


Paviljoen Puur

Overdiemerweg 37

1111 PP Diemen

020-6370188

www.paviljoenpuur.nl