BLOG

Boost Your Impact – Programma voor Young Professionals

In de huidige druk en drukte van organisaties is het een hele uitdaging om te presteren, dicht bij jezelf te blijven én tijd te vinden om te ontwikkelen. Terwijl dat wel van je gevraagd wordt! Je eigen leiderschap pakken, duurzame relaties met klanten opbouwen, voor jezelf opkomen, én een lerende houding hebben. Je wilt het beste van jezelf laten zien, terwijl je ook nog zoveel te ontwikkelen hebt. Voor de ambitieuze en leergierige Young Professionals, die hoofd en hart willen combineren, is er dit programma. Gedurende 3 maanden krijg je elke week bewezen tools en modellen waarmee je meteen aan de slag gaat. Je komt meer in contact met wie jij bent en wat je wilt. Je gaat aan de slag met je kracht en je kwetsbaarheid, en je gaat regie ervaren om doelen te realiseren.Wij geloven in gelukkige mensen, succesvolle bedrijven en een gezonde wereld. Jij ook? Boost Your Impact!

Lancering nieuwe samenwerking

Met trots lanceert FP&P in samenwerking met Nienke Schaeffer een nieuw programma speciaal voor Young Professionals. Binnen organisaties zien we veel behoefte aan Young Professionals die zakelijk én relationeel vaardig kunnen handelen. Die vanuit plezier en met zelfvertrouwen bereid zijn om te leren en te ontwikkelen. En die in staat zijn om teams te bouwen en zinvolle connecties aan te gaan met collega’s en klanten. Om zo samen duurzame resultaten neer te zetten en impact te creëren!

Waarom Boost Your Impact…

Er zijn zoveel mogelijkheden en keuzes om te maken. Om ons heen lijkt iedereen succesvol te zijn. Je voelt je verantwoordelijk voor t creëren van je eigen geluk en dat brengt hoge verantwoordelijkheid en druk met zich mee. Je wilt een zinvolle bijdrage leveren en écht waarde toevoegen. Je hebt het in je om dit waar te maken, maar je voelt ontwikkelruimte.

Wat kan je verwachten?

Elke week krijg je praktische tools en modellen waarmee je meteen aan de slag gaat. Je gaat meer regie ervaren om doelen te realiseren. Je start bij jezelf, wie jij bent. De bron van impact is persoonlijke ontwikkeling. Van daaruit ga je anderen betrekken. Je vergroot jouw vermogen om waar te nemen wat er nodig is voor succes, en je vermogen daar naar te handelen.

Het programma bestaat uit:

• ‘Boost your Impact’ start event dag

• 3 maanden elke week een online les met direct toepasbare impact tools

• Persoonlijke transformatie coach sessie

• Elke twee weken interactieve coaching en ondersteuning

• Afsluitende event dag met inspirerende sprekers

Het hele pakket heeft een waarde van € 4.995,- euro. Wij bieden dit nu aan voor € 1.995,- euro. Ter waarde van een standaard coachtraject krijg je 3 maanden lang elke week les, persoonlijke begeleiding én inspiratie events, waardoor jij je heel snel kunt ontwikkelen.

Wil je meer informatie of je inschrijven? Dat kan hier.

Wil je meer weten over de inhoud van het programma?

Het programma bestaat uit een start dag, 3 maanden elke week een online les, persoonlijke coaching en een afsluitende dag. De online lessen bestaan uit 3 modules:

Module 1 Impact op jezelf

Om je doelen te bereiken, heb je in de eerste plaats zelfbewustzijn nodig. Vanuit reflectie op jezelf, leer je hoe je optimaal presteert en je gelukkig voelt in je werk. Daarvoor heb je eerst inzicht nodig in je patronen, wat jouw overtuigingen en waarden zijn. Hoe je naar jezelf en je omgeving kijkt, bepaalt welk gedrag je laat zien en dat bepaalt het resultaat dat je bereikt in je omgeving. In deze module starten we met jouw droom en intenties en werken we aan overtuigingsmanagement, voice-dialoque, vitaliteit en omgaan met stress.

Module 2 Impact op de ander

Ten tweede gaat het over invloed uitoefenen op de ander. Je wilt dat jouw ideeën gehoord worden en dat jij gezien wordt. Dat kan alleen in contact met de ander, je leidinggevende of je collega’s bijvoorbeeld. Een fijne samenwerking creëren is noodzakelijk en belangrijk. Dat betekent niet dat je altijd aardig moet zijn of ja moet zeggen. Het gaat er juist om dat je vanuit jezelf de verbinding met de ander kunt vormgeven. Feedback geven en ontvangen, een lerende houding hebben. Afstemmen op de emoties en behoeften van de ander en kunnen onderhandelen zijn onmiskenbare kwaliteiten die je helpen om je doel te bereiken.

Module 3 Impact op de groep

Ten derde is het van belang om een groep te kunnen inspireren. Want je hebt de groep, een team of een organisatie nodig om doelen te bereiken. Dit gaat over leiderschap. Inzicht in de meest effectieve leiderschapsprincipes helpen je om te kunnen duiden wat er nodig is om voorruit te komen! Het ontwikkelen van jouw eigen leiderschapsstijl en het kunnen verwoorden van je visie maken van jou een waardevolle professional.

Schrijf je nu in!

Ben jij Young Professional of heb jij mensen in je organisatie voor wie dit interessant is? Klik hier voor meer informatie.

Start datum: 28 februari 2020 Kosten: 1995,- excl. BTW

[]
1 Step 1

Blijf met onze maandelijkse 'Impuls' op de hoogte van de ontwikkelingen en onze inzichten op het gebied van:

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Meld je aan voor de nieuwsbrief

E-mailadres